Nyheter

Bli med på Herreserien i 2023!

Av: Marius  |  Publisert: 27. februar 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Herreserien spilles hver onsdag ettermiddag gjennom sesongen og er en av klubbens aller mest populære serier. Påmelding for 2023 er nå åpen!

NB! Dette er påmelding til Herreserien onsdag ettermiddag, ikke Senior Herrer onsdag formiddag!

Det går mot ny sesong og det betyr også nye muligheter til å bli årets Herregolfer! I fjor var det igjen stor deltagelse på Herreserien og vi håper å se like mange deltagere i år også, spesielt litt nye ansikter og! Vi satser på at første runde blir tidlig i mai, men dette avhenger jo så klart av vær og klima. Her kan du følge med på facebooksiden vår for oppdateringer og informasjon. 

Startavgift for sesongen er 850,- og betales må betales inn før første runde. Startavgiften dekker avslutningsmiddag, premier og litt ekstra moro underveis i sesongen.

Klikk her for å melde deg på Herreserien 2023 og samtidig betale startavgiften.

Terminlisten til serien ligger i GolfBox og her melder man seg også på hver enkelt turnering. Påmeldingen åpner to uker før turneringsdato og påmeldingsfrist er mandagen før kl. 18:00.

Starttider er som det bruker å være, fra 1330 til 1700. Etter sommeren vil siste starttid bli tidligere og vi vil ha noen færre plasser grunnet dagslyset. Ved spill på formiddag skal dette merkes tydelig ved påmelding!

Endringer
Foran 2023 sesongen er det gjort noen endringer. Endringer er gjort basert på erfaringer og ikke minst tilbakemeldinger fra deltagerne i Herreserien.

Det blir 3 klasser istedenfor de 2 det har vært tidligere. Ny klasse vil da hete Klasse C. Det betyr at HCP fordelingen i klassene også vil endres noe, og blir da som følger;

Klasse A +5,0-9,9 (Spiller fra Hvit)
Klasse B 10,0-17,9 (Spiller fra Gul)
Klasse C 18,0-54* (Spiller fra Gul)
*Spillere over 36 i HCP blir satt til 36 i turneringen.

Order of Merit endres også. Poengsystemet som har vært gjeldende skrotes, og vi går over til at det er totalsummen av dine 7 beste runder (netto slag) som teller. Det vil rett og slett si at de 7 beste rundene til hver spiller er tellende på OoM. Dette gjøres fordi gode runder i serierunder med få deltagere ga ofte færre poeng enn dårligere runder i serierunder med mange spillere.

Brutto OoM for klasse A og B opprettholdes slik de har vært.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på.

Mvh
Anders og Marius
herrer@bmgk.no
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her