Bli med på GolfCamp i uke 33!

Av: Marius  |  Publisert: 26. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I uke 33 arrangerer vi sommerens andre GolfCamp på Bærum GK for barn mellom 5-13 år. Meld deg på i dag!

GOLFCAMP 2020 Bærum Golfklubb - UKE 33

GolfCamp er et golfkurs tilrettelagt for barn mellom barn mellom 5 - 13 år. Kurset går over 5 dager, og etter endt camp får alle deltagere bevis på gjennomført "veien til golf" kurs.

Beviset gir rett til å spille på hvilken som helst bane i Norge. Alle som deltar får også mulighet til å ta golfbil lappen. For mange er kanskje dette det aller morsomste! Vi har veiledet kjøreopplæring og oppkjøring på fredag.

Vi vil dele opp deltagerne slik at de som allerede har spilt litt golf får et eget tilpasset opplegg, mens de som aldri har spilt får et opplegg tilpasset dem.

På Bærum har vi meget kvalifiserte trenere som styrer GolfCamp.

Ansvarlig trener
Fredrik de Sousa -  PGA utdannet pro

Hvor arrangeres GolfCamp?
GolfCamp arrangeres på golfbanen til Bærum Golfklubb.
Adressen dit er Hellerudveien 51, 1350 Lommedalen (google maps link).

Sted:
Bærum Golfklubb.

Når:
Uke 33 - Mandag 10. august til fredag 14.august - 08.30 - 15.30 hver dag.

Klikk her for å melde på!

Pris: 1.895,-

Prisen dekker:
Kursmateriell
Lunsj og frukt hver dag levert av Bærum Catering.
Lån av nødvendig golfutstyr fra klubben.
Ingen krav til golf ferdigheter, her kan ALLE være med

Vi følger situasjonen rundt COVID-19 nøye og vil tilrettelegge årets GolfCamp i henhold til retningslinjer og bestemmelser fra myndigheter og golfforbundet. Kan ikke GolfCamp gjennomføres i 2020 grunnet COVID-19 vil påmeldingsavgift bli tilbakebetalt.

Ansvarlig for GolfCamp er Fredrik De Sousa. Lurer du på noe angående GolfCamp, ta kontakt med Fredrik på fredrik@bmgk.no

Velkommen til GolfCamp på Bærum Golfklubb.