Bli med på GolfCamp i sommer!

Av: Marius  |  Publisert: 14. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I uke 26 og uke 33 arrangerer vi GolfCamp på Bærum GK for barn mellom 5-13 år. Meld deg på i dag!

GolfCamp er et golfkurs tilrettelagt for barn mellom 5 - 13 år. Kurset går over 5 dager, og etter endt camp får alle deltagere bevis på gennomført "veien til golf" kurs. Beviset gir rett til å spille på hvilken som helst bane i Norge. Alle som deltar får også mulighet til å ta golfbillappen. For mange er kanskje dette det aller morsomste! Vi har veiledet kjøreopplæring og oppkjøring på fredag.

Vi vil dele opp deltagerne slik at de som allerede har spilt litt golf får et eget tilpasset opplegg, mens de som aldri har spilt før for et opplegg som er tilpasset dem.

På Bærum har vi 3 meget kvalifiserte trenere som styrer golfcampen:

Fredrik de Sousa -  PGA utdannet pro som jobber fast på Bærum Golfklubb.
Emelie Westrup -  tidligere Europatour spiller.
Charlie Westrup -  tidligere landslagstrener i Norge og i Sverige. Charlie sportslig ansvarlig i juniorgruppen i Bærum Golfklubb.

For GolfCamp 2020 vil vi ta hensyn og følge de regler som er gjeldende i henhold til COVID-19.  Vi følger retningslinjer og bestemmelser fra myndigheter, NIF og NGF og tilpasser undervisning og trening deretter. Dersom det foreligger restriksjoner om mindre grupper vil vi dele inn gruppene i de riktige størrelsene.

Videre følger vi med på oppdateringer rundt situasjonen og tilpasser deretter eventuelle nye retningslinjer og tiltak fra myndighetene.  Vi tar dette på alvor - slik at alle som deltar på trening kan føle seg trygge

GOLFCAMP BÆRUM GOLFKLUBB 2020

Hvor arrangeres campene

Bærum Golfklubb.
Hellerudveien 51, 1350 Lommedalen

Uke 26 (22-26. juni) - klikk her for påmelding
Uke 33 (12-16. august) - klikk her for påmelding

Pris

Kurset koster kr. 1 895 for en uke (mandag-fredag) som inkluderer lunsj og frukt hver dag. Hver deltager mottar et diplom etter endt kurs som også er bevis på at "veien til golf" er gjennomført.

Har du utstyr så tar du det med, har du ikke utstyr så låner du av oss.

Vi håper så mange som mulig blir med oss på årets GolfCamp på Bærum GK!

Vi ses på Bærum Golfklubb!