Nyheter

Bærums-juniorene storspilte i juni

Av: Anders Harto  |  Publisert: 5. juli 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Høy deltakelse, trippeseier i U15-NM og Thale imponerte i Norgesmesterskapet for damer. Les trenernes oppsummering av juniorspill i juni her.

Veldig mange av våre juniorene i organisert trening deltar i turneringsserien Regional Junior Tour. Det er regionale turneringer hvor alle juniorer kan delta, uavhengig av nivå. Det deles inn i ulike klasser basert på både nivå, alder og kjønn, og hovedfokuset er på golfglede og mestring. I juni har det vært fem Junior Tourer i vår region. Bærumsjuniorene har deltatt i de forskjellige, og vi er stolte av hver og en av dere. Her er noen lysglimt fra de eldre klassene som har resultatlister:

Junior Tour Kongsberg
  • Malin vant både jenter 12-15 netto og brutto
  • Kaja 3. plass 16-19 brutto

Junior Tour Asker
  • Sebastian Kirkeberg fikk 3.plass, Edvard Erlandsen 4. plass og Lukas Grøvnes 6.plass I klassen G16-19 netto.
  • Gabriel Erlandsen 2.plass og Knut Magnus Erlandsen 3.plass i klassen G16-19 brutto.
  • Malin Skomakerstuen 2.plass i J13-15 netto.
  • Kaja Skomakerstuen 3.plass J16-19 brutto.

Junior Tour Grini
  • Lukas Grøvnes 3.plass G16-19 netto og brutto. Edvard Erlandsen 9.plass.
  • Malin Skomakerstuen vant J13-15 netto og brutto.

Junior Tour Oslo
  • Ludvig Holm fikk 3.plass i G13-15 brutto.
  • Dennis Staurvik 3.plass i G16-19 brutto og Edvard Erlandsen 6.plass.
  • Malin Skomakerstuen vant j13-15 brutto, Tanisha Sahu fikk 3.plass.

Junior Tour Holtsmark
5 spillere deltok i mixklassene og hadde en flott dag

Srixon Tour - det øverste nivået for juniorspill i Norge

Junior NM match ble spilt på Ålesund i begynnelsen av juni. Her deltok Kaja Skomakerstuen, Thale Estensen, Knut Magnus Erlandsen, Gabriel Erlandsen og Markus Brandsæter. Turneringen ble spilt over 36 hull slagspill, deretter etterfulgt av slagspill. Etter dag 1 og 36 spilte hull lå både Thale og Gabriel på 1.plass i sine klasser, og Knut Magnus og Markus lå også innenfor topp 8. Utfallet i matchene ble nok ikke som ønsket for våre juniorer, men de kan likevel si seg fornøyd med topp 8 plasseringer i NM match.

Denne uken ble Srixon Tour nr. 4 spilt. 16-19 årsklassene spilte på Losby. På Losby spilte Kaja Skomakerstuen, Thale Estensen og Dennis Staurvik. Det ble spilt 36 hull onsdag, og 18 hull torsdag. Thale leverte stigende gode runder, og endte til slutt på en fin 8 plass. Kaja klatret også siste dagen, og endte på 23 plass. Dennis fikk 32 plass i sin klasse.

Srixon Tour nr. 4 spil for 13-15 år ble spilt på Drøbak. For denne aldersgruppe var det NM, og det spiltes derfor om en kongepokal.
På Drøbak skulle det vært spilt 18 hull onsdag og 18 hull torsdag. Her deltok Malin Skomakerstuen, Sander Lysberg, Ludvig Holm, Knut Magnus Erlandsen, Gabriel Erlandsen og Markus Brandsæter. På grunn av nedbøret som kom torsdag ble runde 2 igangsatt, men avbrutt omtrent halvveis. Resultatene fra dag 1 ble derfor tellende. I jenteklassen endte Malin på en fin 7 plass, og i gutteklassen sikret guttene seg både gull, sølv og bronsje. Vi gratulerer Gabriel med NM-gull, Markus med NM-sølv og Knut Magnus med NM-brosje.

Norges Cup og NM
  • Norges Cup ble spilt på Moss og Rygge i starten av juni. Her deltok Thale Estensen og Christine Huse. Jentene tok med seg 12 (Thale) og 15 (Christine) plass hjem.

• Norgesmesterskapet 2024 ble spilt på Oslo golfklubb sent i juni. Her deltok Thale Estensen. Det ble spilt gjennom 4 dager, hvor det var cut etter dag to. Denne klarte Thale med glans, og lå ikke langt bak teten. Thale endte på en super 10 plass, og kan være veldig fornøyd etter 4 dager med mye bra spill!

Annet

Store deler av vår rekruttgruppe har også spilt Western Cup mot naboklubbene våre. Dette er en serie som går gjennom hele sesongen, med matcher mot ulike klubber.

Ellers ble lag-NM uttak spilt 22 juni. Juniorlagene blir som følger:
  • Gutter: Knut Magnus Erlandsen, Gabriel Erlandsen, Markus Brandsæter, Edvard Erlandsen, Lukas Grøvnes.

• Jenter: Thale Estensen, Malin Skomakerstuen og Kaja Skomakerstuen.