Banestatus 25.mai

Av: Marius  |  Publisert: 25. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Banen blir bedre og bedre for hver dag som går og nå kommer i tillegg sommervarmen. Her følger en liten statusrapport.

Etter en uke med kalde temperaturer, lite nedbør og lite vekst er det bedre vær i vente. Denne uken er det meldt strålende sol og kombinert med nedbøren som har kommet de siste dagene lover det godt for groforholdene.

Uke 22, som startet med mandag 25/5, så vil banemannskapet begynne å lufte og dresse greenene. Noen greener vil også resås, det gjelder de som har hengt litt etter resten.

På hull 3 er det også sådd til venstre for dammen, så vennligst respekterer adgang forbudt skiltet og ikke trå ut der. Til info er det slik at dammen fortsatt er å regne som et straffeområde (tidligere kalt vannhinder), men området rundt er GUR.

Ikke glem å ta turen innom Knut og gutta i shopen for hjelp med utstyr og alle nødvendigheter til golfrunden. Heidi og Ellef oppe i kafeen står også klare med nydelig mat!

Skrevet 14.mai
Vi har nått en uke med åpen golfbane og mange glade golfere. Det er bra trafikk på både bane og range! Veldig gledelig å se alle igjen og se aktiviteten som er på klubben.

Heidi og Ellef i kafeen har også kommet i gang og maten står virkelig i stil med de nyoppussede lokalene, så vi anbefaler alle å ta turen innom kafeen.

Ute på banen har de fleste nok merket at det fortsatt er litt igjen før banen er på topp. Det er også noen steder det fortsatt utføres arbeid. På hull 3 har vi rensket, omformet og flyttet dammen litt mot høyre for å tvinge flere til å spille litt mer venstre. Vi har en pågående utfordring med baller som fyker inn i husveggene til høyre for hull 3 og må etterhvert også se på flere måter å løse dette problemet på. Venstre for dammen er det satt opp GUR enn så lenge, i tillegg har de hvite pinnene til høyre kommet litt nærmere dammen.

Tee 56 på det aller første hullet fikk ferdiggress på seg onsdag 13.mai og vil om ikke lenge være klar til bruk. Arbeidet med asfaltering og ny mur har blitt virkelig fint. Tusen takk til alle som har bidratt til dette. På hull 6 er det også gjort en strålende renoveringsjobb rundt bunkeren ved green. Dette har blitt veldig fint og bedret totalinntrykket av dette hullet.

Det er svært viktig at vi alle bidrar til å ta vare på golfbanen vår ved å reparere nedslagsmerker, legge tilbake torver og ikke minst følger de retningslinjer som foreligger for bruk av golfanlegg under covid-19.

Vi gleder oss til fortsettelsen i det som skal bli en super sesong på Bærum GK.