Klubben

Banestatus uke 25

Av: Marius  |  Publisert: 16. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Her følger en oppdatering på banestatus og arbeid på banen.

Uke 25
Forholdene på banen er gode og det er ingenting spesielt banearbeid planlagt denne uken. Det er meldt høye temperaturer som betyr at det kan forekomme vanning på dagtid.

Skrevet 02. juni
Etter en varm og god pinse vil det foregå litt arbeid ute på golfbanen denne uken. På hovedbanen skal alle greenene vertikalskjæres, dresses, klippes og rulles. På korthullsbanen vil banemannskapet vertikalskjære og gjødsle hele banen.

Det har så langt i år vært mye spilletrykk ute på banen, noe som er veldig gledelig å se. Det betyr også at det er ekstra viktig at vi tar vare på golfbanen ved å reparere nedslagsmerker og legge tilbake oppslått torv.

Takk for at du hjelper oss å ta vare på golfbanen.

Skrevet 25.mai
Uke 22, som startet med mandag 25/5, så vil banemannskapet begynne å lufte og dresse greenene. Noen greener vil også resås, det gjelder de som har hengt litt etter resten.

På hull 3 er det også sådd til venstre for dammen, så vennligst respekterer adgang forbudt skiltet og ikke trå ut der. Til info er det slik at dammen fortsatt er å regne som et straffeområde (tidligere kalt vannhinder), men området rundt er GUR.

Ikke glem å ta turen innom Knut og gutta i shopen for hjelp med utstyr og alle nødvendigheter til golfrunden. Heidi og Ellef oppe i kafeen står også klare med nydelig mat!
 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her