Nyheter

Banearbeid uke 39

Av: Marius  |  Publisert: 24. september 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I uke 39, nærmere bestem tirsdag 26 og onsdag 27. september vil det bli gjennomført nødvendig vedlikeholdsarbeid på greenene.

Det er den tiden av året for banemannskapet må sakte men sikkert begynne å forberede den kalde vinteren som kommer.

Tirsdag 26. september og onsdag 27. september vil det gjennomføres hullpipelufting, dressing, børsting og rulling av greenene. Dette er litt omfattende arbeid og vil derfor påvirke spille noe mens banemannskapet holder på. Vi forsøker å legge opp løpet slik at vi forstyrrer minst mulig spillere, men noen vil bli påvirket.

Vi håper alle kan respektere dette og ta nødvendig hensyn til at det er banemannskapet som har forskjørsrett og må få gjøre seg ferdig med greenen før man kan spille inn.

Dette er helt nødvendig arbeid for å iverata god kvalitet på spilleoverflatene. Banemannskapet tar sikte på å ferdigstille halve banen tirsdag, og resten på onsdag.

Vi beklager ulempene dette medfører for de som blir berørt. For greenfeespillere vil det være reduksjon i prisen disse to dagene. Prisen trekkes fra ved registrering i proshop.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her