Klubben

Avslutningsturneringen 2020

Av: Marius  |  Publisert: 18. oktober 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Søndag 18.oktober ble årets siste turnering på BMGK spilt i nydelig høstvær og med fullt startfelt. Her følger resultater og premieoversikt.

Det var en nydelig høstdag søndag 18.oktober da 100 spillere fordelt på 25 lag stilte til start i avslutningsturneringer. Grunnet situasjonen med covid-19 ble det ikke avholdt noe samling etter spill, men de 10 beste lagene + vinnerne av de to closest to pin konkurransene premieres. Premiene kan hentes på BMGK fra og med 19.oktober.

Det var mange gode prestasjoner denne søndagen. Solen viste seg frem hele dagen, men en kald og kjølig bris preget også spillet. Aller beste var laget bestående av Bjørn Ødegaard, Øystein Sagabråten, Gudfinnur Kleveland og Christer Mårtensson. De endte på 15 under par netto, et fattig slag foran Olsson, Borge, Darendahl og Lundqvist. Den siste pallplassen var det tre ganger Tegnér og Morten Vannum som tok på lavere handicap enn fjerdeplassen.

Nærmest pinnen på hull 7 var May-Liss Nilsen, kun 72 centimeter unna hullet. På hull 13 var Karl Trygve Madsen nærmest med et slag som endte 2,25 meter unna flagget.

Vi takker alle spillerne for et flott oppmøte og strålende innsats. 

Klikk her for resultater.

Vi minner om at premiene kan hentes på Bærum GK fra mandag 19.oktober. Også minner vi om at vi holder 9 hull åpne en uke til med vanlig booking i GolfBox.

Neste år håper vi at situasjonen vi er i er mer normal og at vi kan få gjennomført våre turneringer slik som vi bruker.

Premieliste - (Gavekortene er gyldige ett år frem i tid og kan hentes til våren)
 
1. plass Vin+Gavekort shop 500
2. plass Vin+Gavekort shop 400
3. plass Vin+Gavekort shop 300
4. plass Vin+Gavekort shop 250
5.plass Vin+Gavekort shop 250
6. plass Vin+Gavekort shop 250
7. plass Vin+Gavekort shop 200
8. plass Vin+Gavekort shop 200
9.plass Vin+Gavekort shop 200
10.plass Vin+Gavekort shop 200
   
   
Closest hull  7 Dusin baller
Closest hull 16 Dusin baller
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her