Kurs & Trening

Spill & Grill med Jan
Golf er verdens beste idrett på rekruttering av nye mennesker til sporten, men verdens dårligste på å ivareta dem!


Nettopp derfor startet vi prosjektet «Spill og Grill med Jan» i 2018. Et prosjekt som har som mål å hjelpe deg, slik at du både blir kjent med golf og med mennesker i klubben, mennesker som er litt lik deg selv.  

Hver tirsdag fra kl. 18.00 - 20.00 inviteres du, helt gratis, til golfspill sammen med oss. Vi har holdt av korthullsbanen bare for deg, der vi spiller lagspill, med andre fra klubben som er på samme ferdighetsnivå som deg. I løpet av sesongen tar vi også med trenere fra klubben som bruker noe av tiden på tirsdagene til å gi litt tips som du kan ha bruk for. Oppmøte ved benkene på øvre drining range.
 

Sesongen 2021: grunnet mye nedbør og overvann er nå korthullsbanne stengt og vi takker alle som har deltatt på Spill & Grill og ønsker velkommen tilbake i 2022!

Hovedansvarlig for dette prosjektet er Jan Skydsrud. Han har, hver tirsdag, med seg frivillige fra klubben som er der for å hjelpe deg. 

Etter at vi har spilt, griller vi pølser. 

Det er mange som har spurt om de kan ta med venner, som ikke tidligere har spilt golf eller venner som har spilt, men «falt av lasset». Det er selvfølgelig veldig hyggelig. Bare ta dem med! Vi har alt av utsyr, så det er bare å låne dersom man ikke har eget utstyr. 

Hold av tirsdager, da er det golf i fokus! Har du spørsmål kan du ta kontakt med Jan på mail, jan@bmgk.no eller mobil 459 14 348. VELKOMMEN! 

Spill og Grill med Jan - golf er ikke alvorlig, golf er gøy! -

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her