Spørsmål & Svar

Vi har forsøkt besvare de vanligste spørsmålene vi får fra våre medlemmer og gjester.

Jeg ønsker å bli medlem i Bærum GK, hva gjør jeg? Hva koster det?
Ta kontakt med klubben på mail eller fyll innmeldingsskjema i informasjonsboksen til høyre. Priser på innmeldingsavgift og årskontingent finner du på våre nettsider under Priser til høyre i dette bildet, der finner du også oversikt over medlemskategorier og innmeldingsskjema. Dersom du ønsker Bærum GK som hjemmeklubb, må du gi oss beskjed om dette, slik at vi kan søke din gamle hjemmeklubb om bytte. Når dette er akseptert, vil vi kunne bestille nytt golfkort til deg.
Fra august 2022 er det venteliste på medlemskap på hovedbanne. Du er velkommen til å sette deg på en uforpliktende venteliste uten kostnad.

Golfkort - utstedes ikke etter 2022
Fra og med sesongen 2008 har alle med hcp fått elektronisk kort. Dette kortet gjelder i flere år. Når du legger inn dine scores i GolfBox, oppdateres ditt hcp.

Hvordan får jeg golfkort? - utstedes ikke etter 2022
Så snart du har gjennomført Veien til Golf kurset, får du automatisk klubbhandicap på 54. Når du har spilt en runde golf, legger du inn dine slag i GolfBox, og systemet vil regnet ut ditt nye hcp for deg. I 2020 kom det nytt HCP system hvor viktigheten av å legge inn hver eneste runde er stor. Les mer om nytt HCP system her

Hva gjør jeg hvis jeg ikke har obligasjon, og ønsker å melde meg ut av klubben?
Skriftlig utmelding må være oss i hende innen 31.12. for at neste års kontingent ikke skal tilkomme.
Utmeldingen sendes på mail.

Hva gjør jeg hvis jeg har lånobligasjon, og ønsker å melde meg ut av klubben?
Låneobligasjonen er knyttet opp mot medlemskapet ditt på hovedbanen, og så lenge du eier låneobligasjonen er du medlem og må betale årskontingent.

Låneobligasjonen kan ikke pantsettes eller leies ut, og klubben har ikke plikt til å kjøpe tilbake låneobligasjonen.

Låneobligasjonen kan bare overdras ved utmelding av klubben. Overdragelse skal godkjennes av klubben og vil kunne skje til nærstående familie, og innmeldingsbetingelsene for nytt medlem må oppfylles før overdragelsen er gyldig.