Klubbhus & fasiliteter

På anlegget vårt har vi mange fasiliteter, både i og utenfor klubbhuset, som alle golfere er velkomne til å benytte seg av.

Garderober
Vi har garderober for både herrer og damer med toalett og 4 dusjer i hver garderobe. Disse garderobene ble pusset opp på våren 2022.

Toaletter
Det er toaletter i klubbhuset og ute i tilknytning klubbhuset. Sistnevnte er døgnåpent. På banen er det toalett i tilknytning hull 9, 10 og 11.

Drikkevann
Det er kraner for drikkevann ved siden av rangemaskin, i klubbhuset og ved hull 2,6,9,10 og 11.

Elbil lading

Parkering
Klubben har stor parkeringsplass inntil klubbhuset resvert for medlemmer og gjester. Parkering på eget ansvar.

Kafeen
Bærum Catering AS drifter kafeen og selskapslokalene (med alle rettigheter) i klubbhuset. Her kan man nyte et godt måltid og noe godt å drikke. Klubben har også to skjermer som viser alt av sport på TV.

Kiosk på banen
Ute på banen ved hull 9,10 og 11 har vi en kiosk som er bemannet på spesifikke tidspunkter og dager. Klikk her for å se åpningstider.

Vendingmaskin

I samme bygg som kiosken ved hull 9,10 og 11 er det en vendingmaskin hvor man kan få kjøpt snacks og drikke. Døren inn til vendingmaskinen er åpen alle dager 07-23.