Junior

Sommertrening

Bærum golfklubb, sammen med trenerteamet, tilrettelegger for organisert trening for alle juniorer uansett nivå og ambisjon. Pyramiden starter med de yngste i Trollgolf videre til bredde og hele veien opp mot elitegruppene.

Team Rekrutt og Team Utvikling er satsningsgrupper som man i utgangspunktet blir invitert til. Breddegruppene er åpent for alle, medlemmer og ikke-medlemmer. Har du barn eller barnebarn som har lyst til å spille eller prøve golf, så har vi et treningsopplegg som passer, det lover vi. Skulle golfen falle i smak og den unge lovende ønsker å fortsette på trening, samt spille på banen og i konkurranser, må man melde seg inn i klubben. Det finnes flere ulike medlemskap hos oss. (Klikk her for å lese mer om medlemskap)

Treningsopplegg for sommeren 2023 vil være synlig her når det er klart.
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Propakker

Det er også i år mulig å kjøpe ekstra protimer med trenerne for de som ønsker dette. Proene har satt opp rabatterte pakker tilgjengelig for alle som er en del av juniortrening.

1 x 25 min - 350,-
3 x 25 min - 900,-
5 x 25 min - 1 350,-
10 x 25 min - 2 500,-

Booking og bestilling av propakkene gjøres direkte til Knut (knut@bmgk.no) eller Fredrik (fredrik@bmgk.no)

Ønsker du å teste hvordan det er å være med i bredde trening?
Det er fult mulig å delta på 3 breddetreninger uten at det koster deg noe. Utstyr kan du låne av klubben. Ønsker du å fortsette, ta kontakt oss så skal vi hjelpe til med påmelding og betaling. 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her