Junior

golfjentene

Vi trenger golfjenter! Derfor lager vi nå en arena der flere får sjansen til å prøve golf. Her handler det ikke om konkurranse. Golfjentene er et fristed hvor jenter opp til 19 år kan trene og leke med andre jenter - og bli kjent på tvers av klubbene.

Ta med deg venniner som enten spiller golf eller har lyst til å prøve golf! Det blir aktiviteter og gøy for alle - uansett ferdighetsnivå.

Les mer om golfjentene her - https://golfjentene.no

____________________________________________________________________________________________

Et golfprogram for ALLE jenter opp til 19 år


- Golfjentene fokuserer på alt som er morsomt, og fint med golf, som vennskap og respekt for hverandre. All aktivitet skal skje på jentenes egne premisser, lover Benedikte Brynestad Grøtvedt.

Som jenteansvarlig i NGF er hun én av flere ressurser som nå er koblet på i en helhetlig satsing på barn og unge.

- Vi ønsker å løfte juniorgolfen på riktig måte. Vi skal se hele mennesket, og skape en robust neste generasjon, forklarer Fredrik Due, avdelingsleder for bredde og utvikling i NGF.

For golfjentene er bare starten på noe større. Men rekkefølgen på lanseringen er ikke tilfeldig.

- Jentene kommer først fordi jentene trenger det mest, fastslår Due.

Denne gangen har Norges Golfforbund lovet seg selv å gjøre det skikkelig. NGF har på plass et helt team av folk som brenner for saken.

- Vi skal gjøre alt vi kan for å hjelpe klubbene. For det er ute i miljøet at utviklingen må skje, sier Fredrik.

                
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her