Nyheter

Påmelding til juniortrening.

Av: Marius  |  Publisert: 21. april 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Hver sommer arrangerer klubben og trenerteamet fellestreninger for våre juniorer, og påmeldingen til den kommende sommerens trening er nå åpen!

Bærum golfklubb, sammen med trenerteamet, tilrettelegger for organisert trening for alle juniorer uansett nivå og ambisjon. Treningsstrukturen starter med de yngste i Trollgolf videre til utviklingsgrupper og hele veien opp mot elitegruppene.

Vi ønsker at alle barn og unge som ønsker å delta i aktivitet hos oss skal føle trygghet og mestring. Treningen skal være gøy, samtidig som den skal utvikle oss som golfspillere og mennesker. Hos oss er alle barn og unge velkomne, uavhengig av hva ambisjoner og nivå er. 

Klikk på riktig gruppe i oversikten under for å melde deg på trening.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ELITE = Denne gruppen er for de spillerne som satser aktivt på golf og spiller på Srixon Tour eller har som ambisjon å gjøre dette ila. sesongen. Spillerne er delaktige i egen utvikling og legger ned det arbeidet som forventes: en aktiv plan for egentrening, fører treningsdagbok og fører statistikk/rundeanalyse. Elitegruppen dekker alle spillere i dette segmentet mellom 13-19 år, men har en egen undergruppe som heter EliteGirls. Dette er en egen treningsgruppe for alle jenter i elite- og rekruttgruppene som samles jevnlig for å trene.  

Alle som ønsker å delta i elitegruppen må fylle ut skjema på linken under og sende inn til fredrik@bmgk.no og emilie@bmgk.no. Deretter vil man bli invitert inn til trening i Elitegruppen med egen påmeldingslink.

 

 

REKRUTT = Disse gruppene er for de spillerne som spiller på Narvesen Tour/Future Camp. Spillerne har ambisjoner om å bli bedre og legger ned tid på egentrening, samt fører statistikk/rundeanalyse. Rekruttgruppen er delt opp i to undergrupper: 13-15 år og 16-19 år.  UTVIKLING
 = Disse gruppene er for alle barn og unge i alderen 9 – 19 år som ønsker å delta i organisert golftrening. Alle spillere oppfordres og oppmuntres til å trene golf utenom organisert trening, samt delta på Narvesen Tour, men dette er ikke ett krav. Utviklingsgruppen deles i fire undergrupper: 9–12 år, 13–15 år, 16–19 år og GolfGirls (sistnevnte er en egen treningsgruppe for alle jenter som ønsker å delta).  Ønsker du å teste hvordan det er å være med i organisert trening?

Det er fullt mulig å delta på 3 organiserte treninger uten at det koster deg noe. Utstyr kan du låne av klubben. Ønsker du å fortsette, ta kontakt oss så skal vi hjelpe til med påmelding og betaling. 

Ansvarlige trenere
Knut Schiager - knut@bmgk.no - 908 56 501
Fredrik de Sousa - fredrik@bmgk.no - 463 20 597
Anders Engelsen - anders@bmgk.no - 415 85 272
Emilie Kvamme - emilie@bmgk.no - 959 10 035

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her