Nyheter

Generasjonsturneringen 2022

Av: Marius  |  Publisert: 22. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det ble en flott dag i gode forhold under lørdagens Generasjonsturnering. Hele 100 spillere/50 lag stilte til start.

For andre året på rad var det 50 lag (100spillere) som pegget opp i BMGK Generasjonsturneringen 2022, en turnering som fort har blitt blant klubbens mest populære. Regnværet som var på lørdag holdt seg heldigivis unna hele søndagen og ga dermed meget gode spilleforhold. Det var det flere lag som tok godt vare på.

For etter 4,5 timers spill var det et lag som tronet suverent på toppen med 14 under par netto. Christian og Jesper Holter leverte en strålende runde og stakk av med seieren i årets Generasjonsturnering, tre slag for 2 og 3. plassen. De setter da navnet sitt på pokalen å får den med seg hjem frem til neste års turnering. Nest best på 11 under par var Sebastian og Håkon Fuglesang, som snek seg foran Viktor og Bjørn Slettvoll Sandvik på bedre handicap.

Gratulerer til vinnerparet og de andre parene på pallen.

Klikk her for endelig resultatliste.

Etter spill var det som alltid pølser og is på terrassen før premieutdelingen.

Tusen takk til alle deltagere for strålende oppmøte, til alle som hjalp til med turneringen og ikke minst til banemannskapet for en bane i strålende stand. For noen greener!!



 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her