"Alt skal ut" salg i proshop!

Av: Marius  |  Publisert: 13. oktober 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Proshopen inviterer til et "alt skal ut" salg torsdag 29. oktober fra 14:00 til 20:00. Masse fantastiske tilbud på utstyr og klær fra Schiager Golf.

Proshopen på Bærum Golfklubb inviterer til prisfest - alt skal ut på torsdag 29. oktober!

Dørene åpner kl. 14:00 og holder på til kl 20.00 - eller så lenge vi har varer. Vi garanterer årets beste salg av golfutstyr og klær fra proshopen!

Klikk her for å følge med på arrangementet på facebook!

Klikk på linken over og følg med på facebooksiden til arrangmenetet og få løpende tilbud i kommentarfeltet - gutta i shopen legger ut nye tilbud frem til 29 oktober.

Del dette arrangementet på din facebookside også, og du er med i trekningen av en vanntett bag fra MotoCaddy (til en verdi av 3299kr)

Spørsmål? proshop@bmgk.no