Nyheter

50 års jubileumsturnering

Av: Marius  |  Publisert: 16. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

På lørdag 18. juni skal vi feire klubben og 50 års jubileet med turnering og middag. Startlisten er klar og her følger litt info.

VELKOMMEN TIL BÆRUM GOLFKLUBBS 50 ÅRS JUBILEUMSFEST OG TURNERING!

Den store dagen nærmer seg med stormskritt og kommer litt praktisk informasjon til dere alle, uansett om du skal spille og feste, eller bare feste. Startlister er nå sendt ut.
 
Vi starter med småkonkurranser på Storeputt fra kl. 10:30 for de som vil.
Shotgunstart med Texas Scramble kl. 12:00.
Samling for informasjon om turnering kl. 11:30.
Husk å få med deg en baguette før du går ut.
Vær oppmerksom på at turneringen kan ta litt lenger tid enn normalt, det skjer mye moro undervegs, så om dere ikke bor 5 min. unna – ta med skift til kvelden om du trenger dette. Husk, det er ikke nødvendig å pynte seg («casual»). Vi sitter ute, så husk litt varmt tøy.

Vi oppfordrer de som kan å «samkjøre» om det skal settes igjen en bil så ikke parkeringsplassen er fullpakket søndag morgen.
 
Etter spill byr vi på et glass med bobler (17:30/18:00).
Tapasmiddagen starter kl. 19:00. Vi har bordplassering lagvis. De av dere som kun skal være med på fest plasseres sammen med de ulike lagene (se etter navnet ditt på bordkort).
Etter middag byr vi på underholdning og premieutdeling, deretter setter vi på musikk for de som vil «ta seg en svingom».

Vi gleder oss til å feire oss selv på lørdag!

Hilsen Jubileumskomiteen

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her