Nyheter

Flott dag på BMGK Cup

Av: Marius  |  Publisert: 18. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det ble en strålende åpningsturnering på lørdag 14.mai med 82 spillere på startstreken.

Lørdag 14.mai var det klart for årets første turnering på Bærum Golfklubb, nemlig BMGK Cup i samarbeid med GoldenChild.

GoldenChild er en av våre samarbeidspartnere og er en organisasjon som arbeider mot barnekreft og spesielt for å forsterke forskning på kreft hos barn. Her kan du alltid bidra med å vippse til 040404!

Det ble spilt bestball lagturnering i to manns lag i strålende sol, men med gode vindkast gjennom hele dagen. På tross av utfordrende vind var det mange som spilte god golf der ute. Aller best var paret med Marius Wroll-Evensen og Victor Gjone Bråthen, som endte på -10 totalt og stakk dermed av med seieren. Gutta får også en invitasjon til å delta i GoldenChild sin invitasjonsturnering 25.august på Miklagard GK.

Slaget bak vinnerlaget, på -9, endte Gunnhild og Rene Naustdal, mens det var Mathias Høiby og Mathias Sommerseth som var siste lag på pallen.

Deler av startkontingent går uavkortet til inntekt for GoldenChild og vi sier tusen takk til alle som deltok og bidro for en god sak.

Klikk her for resultatliste
 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her