Nyheter

Finalen i BMGK Vinterpokalen

Av: Anders Harto  |  Publisert: 5. april 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Gjennom vinteren har 79 medlemmer kjempet i BMGK Vinterpokalen. De åtte øverste på OoM spilte finalerunden på Lofoten links torsdag 4.april.

Torsdag kveld var åtte håpefulle medlemmer klare for å kjempe om seieren BMGK Vinterpokalen i simulatorsenteret. Deltakerne hadde kvalifisert seg gjennom meget godt spill i de syv innledende rundene. Lofoten Links ble spilt i midnattssol, men det stoppet ikke Jan Erik som klinket til med en birdie allerede på åpningshullet og  satt dermed tonen for resten av runden.

Utover backnine fulgte spillerne hverandre tett, og det var spenning hele veien inn. Før hull 18 var Jan Erik og Hans Ole Haugen likt, og siden vi spilte nettogolf, var det en liten fordel til Hans Ole som hadde ett ekstraslag på hull 18.  Jan Erik holdt imidlertid nervene i sjakk og med par på hull 18 sikret han seieren i BMGK Vinterpokalen med en sluttscore på -3 (68 slag) netto, ett slag bedre enn Hans Ole på -2 (69 slag) netto. På tredjeplass kom Roar Skomakerstuen med en sluttscore på par (71 slag) netto.

Klikk her for full leaderboard av finalerunden

Bærum Golfklubb gratulerer til pallen, og takker alle deltakere for en meget vellykket debutsesong for BMGK Vinterpokalen.

Har du innspill til hvordan vi kan videreutvikle turneringen før neste vintersesong, ta kontakt med Anders på aharto@bmgk.no

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her